Om skaarup nielsen a/s - Entreprenørfirma

En traditionel entreprenørvirksomhed

Skaarup Nielsen A/S er en traditionel entreprenørvirksomhed, der udfører mange forskellige anlægsopgaver indenfor kloakering, betonarbejde, jordarbejde og belægninger. Såsom byfornyelser, rundkørsler, renseanlæg, cykelstier, kystsikring og byggemodninger samt meget mere.
 

Entreprenørfirmaet Skaarup Nielsen A/S blev etableret i 1965 af Gunnar og Uffe Skaarup Nielsen. De arbejdede tæt sammen for at opnå de allerbedste resultater for at drive en sund og solid virksomhed. De har igennem tiderne oparbejdet et godt renomme og en stor kundekreds.

 

Generationsskifte i Skaarup Nielsen A/S

I 2008 startede Skaarup Nielsen A/S et generationsskifte, hvor vores mangeårige dygtige medarbejder/formand Anders Christian Nielsen og svigersønnen autoriseret kloakmester Thomas Grothe Petersen nu er medejer sammen med Uffe Skaarup Nielsen der til dagligt fungere som adm. Direktør.
 

Skaarup Nielsen A/S´ s kendingsmærke dengang såvel som i dag er at vi udfører et godt, ærligt og veludført kvalitets arbejde til vores kunders fulde tilfredshed. Virksomheden beskæftiger normalt 20 veluddannede, ansvarsbevidste og pligtopfyldende medarbejder i højsæsonen, der alle har en stor og bred erfaring gennem mange års alsidige arbejdsopgaver.

 

Altid høj service

God service og højt kvalitetsniveau har været nøgleordene siden virksomhedens start, så de kan trygt overlade deres næste opgave til os.
 

Kontakt os venligst for et uforpligtende tilbud!

 
 
 
 
 
     
 
Til forside
Byg Garanti

Hovedvejen 2 • 4733 Tappernøje • Tlf.: 55 96 53 42 • mail@skaarupnielsen.dk • Cvr-nr.: 31162580

Kloakmestre