OM SKAARUP NIELSEN A/S - ENTREPRENØRFIRMA

Skaarup Nielsen A/S er et traditionelt entreprenørfirma, der udfører mange forskellige anlægsopgaver indenfor kloakering, jord og anlægsarbejde samt belægninger. Såsom anlæggelse af veje, stier og pladser, nye regnvandsbassiner, klimabrønde, kloakseparering af regn-og spildevand, byfornyelser, rundkørsler, renseanlæg, kystsikring og byggemodninger samt meget mere.

Entreprenørfirmaet Skaarup Nielsen A/S blev etableret i 1965 af Gunnar og Uffe Skaarup Nielsen. De arbejdede tæt sammen for at opnå de allerbedste resultater for at drive et sundt og solidt firma. De har igennem tiderne oparbejdet et godt renomme og en stor kundekreds.

autoriseret kloakmester i skaarup Nielsen A/S

Efter et generationsskifte i Skaarup Nielsen A/S, er det nu autoriseret kloakmester Thomas Grothe Petersen, der er ejer og  administrerende direktør.

​Igennem alle årene er der blevet løst en lang række specielle og interessante arbejdsopgaver og projekter indenfor bygge- og anlægsbranchen. Skaarup Nielsen A/S´ s kendingsmærke dengang såvel som i dag er at vi udfører et godt, ærligt og veludført kvalitetsarbejde til vores kunders fulde tilfredshed. 

Firmaet beskæftiger normalt 10 veluddannede, ansvarsbevidste og pligtopfyldende medarbejder i højsæsonen, der alle har en stor og bred erfaring gennem mange års alsidige arbejdsopgaver.

Altid høj service

God service og højt kvalitetsniveau har været nøgleordene siden firmaets start, så de kan trygt overlade deres næste opgave til os. Kontakt os venligst for et uforpligtende tilbud!

Kontakt

Skaarup Nielsen A/S​

CVR: 31162580

Hovedvejen 2, 4733 Tappernøje

Klik her for rutevejledning

55 96 53 42

mail@skaarupnielsen.dk

Brug for en kyndig specialist?

​Vi er medlem af følgende: